Komoditeti dhe mikpritja e shtëpisë

Disa këshilla se si mund të ndiheni rehat në shtëpinë tuaj dhe ta ktheni atë në një vend tërheqës edhe për miqtë Në vitet e fundit, shtëpia është kthyer në vendin, ku jo thjesht qëndron një familje e caktuar, pra pjestarët e saj, por mbi të gjitha është parë edhe më gjerë, si vendi i…

Jeni mërzitur me shtëpinë tuaj? Rigjallërojeni me shumë stil, pak shpenzime

Rigjallërimi i shtëpisë është më i lehtë se ç’mendoni dhe i përballueshëm financiarisht, kur keni dëshirë dhe ju pëlqen të ndërtoni diçka të re mbi atë që keni. Shikoni se si mund të merrni ndonjë nga idetë e mëposhtme dhe t’i përshtasni ato në dekorimin e shtëpisë tuaj me disa truke të thjeshta, rregullime dhe…

Si të zgjidhni një vepër arti për shtëpinë tuaj

Përzgjedhja e një vepre arti për shtëpinë tuaj mund të jetë një aventurë emocionuese dhe një burim kënaqësie për të ardhmen. Çelësi i suksesit në zgjedhjen tuaj është pikësëpari përcaktimi se çfarë lloj arti ju pëlqen, si do të përshtatet me pjesën tjetër të planeve tuaja për dizajnin e brendshëm dhe se si të paraqisni atë…

Tendenca e dekorimit të shtëpive për 2013

Viti 2013, ka shfaqur disa ide shumë interesante për të dekoruar shtëpinë tuaj. Idetë për dizajnin e shtëpive frymëzohen nga metale të përziera, në ngjyra të theksuara dhe grafika që bëjnë përjashtim nga e zakonshmja. Çfarëdo që të jetë stili juaj, këtu janë 10 tendencat kryesore të dekorimit që ja vlen të përpiqeni për t’i…

Ide të mëdha për dizajnin e salloneve të vogla

Koncepti i projektimit Nëse keni një dhomë të vogël, ju mund të ndjehen të detyruar për të krijuar iluzionin e një hapësirë ​​të madhe. Ju mund të keni lexuar udhëzime, që ju inkurajojmë të zgjidhni ngjyrat lehta, për të lënë vetëm sendet thelbësore dhe për të shmangur një mbipopullim me objekte. Por për arredimin e një salloni,…